Bedrijven

All Import

Op vraag van All-Import werd de bestaande toonzaal deels heringericht door Bloco interieurarchitecten.

Routing, ontvangst, sfeer en overzicht zijn de basisprincipes waar alles rond werd opgebouwd.

Een mooi evenwichtig geheel met stijlvolle presentaties van de diverse materialen is het resultaat

Fine Homes

Stijlvol vastgoedkantoor te Sint-Gillis-Waas

Zeer strakke inrichting met prachtige kleuraccenten en hippe materialen zoals lood & glas, dat wou de klant. Bloco zorgde voor een uniek resultaat waarbij alle eisen gecombineerd werden.

Kaai 22

Mooi restaurant te Temse

Kaai 22 beschikt over een unieke locatie. Bloco wist deze aantrekkingskracht te combineren met tijdloze en zachte elementen van het interieur alsook grote glaspartijen. Op die manier bewaart de ligging zijn kracht. 

Salons Van Edel

Interieur event locatie

Voor deze unieke feestzaal mocht Bloco een gedeelte voorzien van een indrukwekkend interieur. Let op de materialen van de barelementen, mooie stalen deuren, prachtig meubilair en zachte kleuren van muren, gordijnen en behang.

Viva Sara

Trendy Coffee Corner

Deze koffiebar is heel hip maar tegelijkertijd van een tijdloos interieur voorzien. Mensen kunnen rustig genieten van hun kop koffie. De toonbank of balie straalt een grote aantrekkingskracht uit en is het sleutel element van deze zaak.

Bistro blue origin

Uniek spraakmakend interieur voor bistro

Dit is een pareltje van horeca interieur. Bloco wist verschillende stijlen te integreren waardoor de bistro toch één mooi geheel werd. Diverse materialen in combinatie met uniek & functioneel meubilair maken van deze horecazaak een prachtige locatie.

Microtherm

Inrichting voor KMO's & bedrijven

Voor dit project werden zowel burelen, inkomhal, vergaderzalen als seminarie ruimten ingericht. Het interieur moest aanspreken en in het oog spreken. Bloco verwerkte de wensen van de eindklant tot een prachtig en rustgevend resultaat.

Restaurant Straffe Kost

Interieur inrichting voor restaurant

Dit restaurant werd ingericht met veel smaak en stijl. Let vooral op de unieke eye-catchers zoals het behang, de materialen verwerkt in het barmeubel en de discrete verlichting.

Zakenkantoor VBMA

Zakenkantoor te Sint-Gillis-Waas

Bloco werkt steeds in functie van de wensen van de klant. Iedereen heeft zijn eigen smaak & idee. Bloco combineert de eisen van de klant met professioneel inzicht, oog voor functionaliteit en detail voor materiaal & kleur.

Chocolatier Couverture

Inrichting van een chocolade winkel

Deze chocolaterie met eetmogelijkheden werd volledig onder handen genomen door Bloco. Hun expertise in handelspanden en winkels zorgt voor die extra touch en vooral fucntioneel inzicht die ook het verschil kunnen maken voor uw zaak.

De Laet-Van Haver dining

Ontwerp van een klasse restaurant

Deze prachtige horecazaak werd ingericht door Bloco interieurarchitecten uit Stekene. We zien hier opnieuw een ideale combinatie van de juiste kleuren, materialen & andere elementen. De jarenlange ervaring van Bloco zorgt ook dat de operationele workflow van het restaurant niet uit het oog wordt verloren.

Studiebureel Bloco

Kantoor Bloco interieurarchtecten te Stekene

Ons eigen kantoor gelegen tussen Hulst & Sint-Niklaas, werd natuurlijk door onszelf ingericht. We benadrukten de kleuren van ons logo en creëerden vooral grote open ruimtes om voor rust te zorgen.

De Wase Golf

In de brasserie van de Wase Golf koos men ervoor om de gezelligheid van binnen ook door te trekken naar het terras.

Bloco koos voor een multifunctionele oplossing met deze terrras overkapping van Umbris. Waarbij zowel de lamellen bovenaan als de screens aan de zijkanten in open of gesloten toestand kunnen zijn. Ook aan de verlichting en verwarming werd gedacht.

Phenix Retail

Werken in een multifunctionele kantoorruimte.

Phenix Retail opteerde voor een ergonomisch landschapsbureel in combinatie met vergaderzalen, ontspanningsmogelijkheden en toonzaal op 1 locatie.
Licht, ruimte, groen en een professionele uitstraling zorgen voor een geslaagd resultaat.