Woningen

Project Sint-Niklaas

Landelijk wonen

De stijl van deze landelijke nieuwbouw villa werd doorgetrokken in het interieur met veel hout, enkele 'eyecatchers' zoals het houten erkerdak, de blauwe tegels in de keuken. Dit in combinatie met natuursteen.

Project Heist

Stijlvol wonen aan zee

Dit kustappartement werd grondig heringericht  tot een hedendaags, tijdloos concept waar het aangenaam vertoeven is. Licht, ruimte en comfort waren de hoofdlijnen in dit project. Alle meubilair werd tot in de details besproken en ontworpen naar wens van de opdrachtgever.

Project Stekene

Mooi gerenoveerde woning te Stekene

Voor dit renovatieproject werden de verschillende interieurelementen op elkaar afgestemd door een eenheid te creëren in het materiaal en kleurgebruik. Leefruimte, keuken en bureel vloeien naadloos in elkaar over in dit concept.

Project Boom

Prachtige loft met integratie van oude & nieuwe elementen

Voor deze unieke & indrukwekkende loft te Boom werd gekozen voor het behoud van authentieke elementen zoals de bakstenen muur in combinatie met een ultra moderne keuken en hedendaagse meubels als inrichting.

Project Duinbergen

Moderne appartement te Duinbergen

Voor dit project werd optimaal gebruik gemaakt van de beperkte oppervlakte. Veel inbouwkasten op maat en veel witte kleuren wat de lichtinval ten goede komt, maken er een rustgevend appartement van in het mondaine Knokke.

Project Puurs

Interieur & inrichting op maat!

Bloco Interieurarchitecten uit Stekene zijn gespecialiseerd in het uittekenen van maatwerk zoals ingemaakte kasten, TV-meubels & bureaus. Ontdek enkele realisaties hier.

Project Sint-Niklaas

Eigentijdse woning te Sint-Niklaas

Bloco te Stekene maakte met bijzondere meubels in combinatie met verrassende kleuren en veel lichtinval van deze woning een eigentijds geheel.

Project Nieuwkerken

Renovatie van living in functie van de tuin

Deze interieur make-over had één doel; integratie van de woonkamers met de prachtige, grote tuin. De moderne, strakke keuken brengt nog meer rust in het geheel.

Project Borsbeek

Unieke accenten in een tijdloos interieur

Te Borsbeek renoveerde Bloco het gelijkvloers van een woning. Veel ruimte, lichtinval, zachte kleuren en enkele unieke accenten maken van dit interieur echt iets bijzonder.

Project Gent

Prachtig stijlvol dakappartement in Gent

Deze woonkamer, keuken & slaapkamer werden getransformeerd tot stijlvolle & rustgevende ruimtes. De strakke keuken, klassevolle parket & indrukwekkende open haard zijn dé eye-catchers.

Project Antwerpen

Interieur aanpassen aan ieders wensen

Interieurarchitectuur Bloco te Sint-Gillis-Waas is thuis in alle stijlen. Voor deze woning te Antwerpen werd gekozen voor een landelijke stijl met veel hout en warme accenten die terug komen in vloerbekleding en gordijnen.

Project Hove

Ruime, trendy villa te Hove, Antwerpen

Strakke architectuur, moderne look qua interieur in combinatie met tijdloze materialen en meubels. Dit project werd een pareltje!

Project Wommelgem

Landelijk modern wonen in Wommelgem

De keuze voor veel kleur in het interieur in combinatie met de landelijke stijl wordt hier perfect vewoord en resulteert in een unieke leefomgeving in een gezellig kader.

Project Antwerpen

Strak interieur met accenten op gezelligheid

Interieurarchitectuur Bloco te Stekene is thuis in alle stijlen, ook al wil de klant hier een combinatie van. Elke ruimte kan anders worden ingericht, steeds met oog voor detail, kleur & materiaal. 

Project Rupelmonde

Moderne & strakke loft te Rupelmonde

Dit ontwerp combineert hedendaagse materialen met vakkennis & ervaring. Badkamers & keukens omtoveren tot tijdloze ruimten was hier het doel.

Project Antwerpen

Klassiek appartement te Antwerpen

Voor elke woning zijn andere oplossingen mogelijk. Deze realisatie kadert in de specifieke wensen van de eindklant waarbij de authenticiteit van het appartement moest bewaard worden. Omdat wij steeds het idee van de klant nauw opvolgen, kunnen wij alle uitdagingen aan.

Project Stekene

Mooie gerenoveerde woning te Stekene

Dit woonhuis werd volledig ingericht naar de wensen van de klant. Veel warme kleuren & tinten in combinatie met duurzame & kwalitatieve materialen zorgen voor veel gezelligheid. De focus lag hierbij op veel ingemaakte kasten op maat.

Project Hulst

Interieuradvies op maat

Woningrenovatie waarbij maatwerk centraal staat, mooi gecombineerd met enkele leuke kleuraccenten.

Project Berchem

Stijlvol gerenoveerd appartement te Berchem.

Door de harmonie in kleur en materiaalgebruik verkregen we een rustgevend interieur.

Project Stekene

Een kleine badkamer werd voorzien van een comfortabele inloopdouche.

Het hout in vloer en plafond werd aangevuld met witte keramische wandplaten.

De opdracht was een ruim aanvoelende praktische  douchekamer te ontwerpen.