Woningen

Project Antwerpen

Een oude stijlvolle woning onderging een volledige ' make over '. Het resultaat is een hedendaags sfeervol geheel met respect voor de authentieke elementen in de woning.

Project Berchem

Stijlvol gerenoveerd appartement te Berchem.

Door de harmonie in kleur en materiaalgebruik verkregen we een rustgevend interieur.

Project Stekene

Een kleine badkamer werd voorzien van een comfortabele inloopdouche.

Het hout in vloer en plafond werd aangevuld met witte keramische wandplaten.

De opdracht was een ruim aanvoelende praktische  douchekamer te ontwerpen.

Project Heist

Stijlvol wonen aan zee

Dit kustappartement werd grondig heringericht  tot een hedendaags, tijdloos concept waar het aangenaam vertoeven is. Licht, ruimte en comfort waren de hoofdlijnen in dit project. Alle meubilair werd tot in de details besproken en ontworpen naar wens van de opdrachtgever.

Project Boom

Prachtige loft met integratie van oude & nieuwe elementen

Voor deze unieke & indrukwekkende loft te Boom werd gekozen voor het behoud van authentieke elementen zoals de bakstenen muur in combinatie met een ultra moderne keuken en hedendaagse meubels als inrichting.

Project Stekene

Mooi gerenoveerde woning te Stekene

Voor dit renovatieproject werden de verschillende interieurelementen op elkaar afgestemd door een eenheid te creëren in het materiaal en kleurgebruik. Leefruimte, keuken en bureel vloeien naadloos in elkaar over in dit concept.

Project Hulst

Interieuradvies op maat

Woningrenovatie waarbij maatwerk centraal staat, mooi gecombineerd met enkele leuke kleuraccenten.

Project Sint-Niklaas

Landelijk wonen

De stijl van deze landelijke nieuwbouw villa werd doorgetrokken in het interieur met veel hout, enkele 'eyecatchers' zoals het houten erkerdak, de blauwe tegels in de keuken. Dit in combinatie met natuursteen.

Project Hove

Ruime, trendy villa te Hove, Antwerpen

Strakke architectuur, moderne look qua interieur in combinatie met tijdloze materialen en meubels. Dit project werd een pareltje!

Project Antwerpen

Strak interieur met accenten op gezelligheid

Interieurarchitectuur Bloco te Stekene is thuis in alle stijlen, ook al wil de klant hier een combinatie van. Elke ruimte kan anders worden ingericht, steeds met oog voor detail, kleur & materiaal.