Bloco ontwerpt interieurs voor woningen, winkels en bedrijven.

Referenties in de kijker

Fine Homes

Bedrijven

Slagerij Suys Puurs

Winkels

Project Boom

Woningen

Chateau Lacrou

Multiconcepten

Personality driven interiors

Woning of zaak renoveren?

 

Uw leef- en werkruimte tonen het eigen 'ik'. Ons karakter, onze smaak en levenswijze worden weerspiegeld in een aangepast interieur. De uitstraling van onze woon- of werkruimte is een weergave van wie we zijn.

 

Op professioneel gebied is een geslaagde inrichting zonder twijfel mee bepalend voor het succes van uw zaak. De inrichting van uw woning waar u zich helemaal in kan vinden, vormt de basis van rust en harmonie in uw leven.

 

Ongetwijfeld heeft u reeds getracht zelf uw ideeën te integreren in uw interieur. U bent niet helemaal tevreden met het resultaat en vindt dat er nog iets ontbreekt of wil dat iemand u in het realiseren van uw ideeën begeleid. In dat geval kan u voor de inrichting van uw woning, winkel, kantoor of showroom een beroep doen op mensen met jarenlange ervaring.

 

Op zoek naar een nieuw interieur?

 

Bloco - personality driven interiors - bestaat uit een team interieurontwerpers die beschikken over een grote dosis creativiteit. Met meer dan 25 jaar ervaring mag u er zeker van zijn dat er met voldoende vakkennis gezocht wordt naar een ontwerp waar u zich volledig in kan vinden.