Winkels

Staes Turnhout

Coronaproof winkelconcept in de praktijk.

' Coronaproof winkelen ' wordt in dit concept realiteit. Het hele winkelaanbod van deze verswinkel wordt in afhaalautomaten verwerkt. Er is geen direct contact meer met de klant en de winkel is open van de vroege uurtjes tot 's avonds laat.
De opdracht voor Bloco bestond eruit een professionele, aantrekkelijke, veilige uitstraling te ontwerpen met veel inzicht vanaf de straat in de winkelruimte.

Wase Flora Vrasene

Inrichting bloemenwinkel Beveren

Het creëren van rust, zelfs in een bloemenzaak zorgt voor een betere ervaring voor de klanten. Ook al staan de mooie boeketten centraal, door te integratie van ruimte, licht en kleur komen deze nog beter tot hun recht.

Slagerij Suys Puurs

Beenhouwerij te Puurs

Dit project is een toonbeeld van een aangename winkelervaring. Bloco creëerde dit door een logische flow te genereren in de zaak met sterke focus op de indeling. Daarnaast werd uiteraard gekozen voor de juiste materialen, kleuren en verlichting.

Schoenen en kledij Sint-Pauwels

Schoenenwinkel te Sint-Pauwels

Niets zo leuk als schoenen passen. Hier kan je als winkelier echt het verschil maken. Zorg voor comfort, gemak & ruimte voor uw klanten. Al deze zaken werden door Bloco te Stekene meegenomen in het ontwerp voor deze zaak.

Keurslager Michielsen

Keurslagerij Michielsen

Producten mooi ten toon spreiden zorgt voor meer verkoop. Let bij dit project op de unieke elementen in deze winkel, zoals de spiegels, meubilair en verlichting. De waanzinnige toonbanken zijn de eye-catcher van deze zaak.

Geudenshuis in Beringen

Bakkerij te Beringen

Deze leuke bakkerij met annex eetgelegenheid deed beroep op Bloco voor haar interieur. De centrale toonbank in combinatie met veel gezelligheid door keuze van juiste materialen, kleuren en verlichting zorgen ervoor dat klanten hier aangenaam kunnen vertoeven.

Schoenen en kledij Deinze

Schoenenwinkel te Deinze

Hoge plafonds, mooie muurbekleding, strakke vloeren & prachtige verlichting. Als bezoeker merk je het niet altijd maar hierdoor  wordt de winkelervaring in de hand gewerkt. Dit project bewijst dat men met het juiste interieur, ook als winkel het verschil kan maken.

Babyafdeling interieuravenue Gaverzicht

Inrichting Babywinkel

Als winkel binnen een winkel moet je er zeker uit springen. De aandacht voor de etalage staat hier centraal. Door het gebruik van veel glas en open ruimten creëerde interieurarchitect Bloco een unieke belevenis voor de klanten van deze babywinkel.

Gentlies

Kledingswinkel met huiselijke sfeer

Kledij shoppen en zich toch thuis voelen; dat wou de eindklant. Dit project is een mooi voorbeeld van integratie van huiselijke stijl, met haard en veel hout, waarbij toch de winkelervaring niet uit het oog verloren wordt.

Schoenen Molders

Interieur van kledingszaak Molders

Bij een kledingwinkel moet steeds gelet worden op de functionaliteit, zoals hangrekken, toonbanken en schappen. Ruimte en rust maken de winkelervaring aangenamer. Bloco is gespecialiseerd in de inrichting van winkels.

Juwelier Kegels

Inrichting juwelierszaak te Sint-Gillis-Waas

Deze goudsmederij en juwelierswinkel te Sint-Gillis-Waas werd ingericht door Bloco interieurarchitecten. Rust en ruimte zijn hier sleutel elementen. Mooie prachtige materialen en kleuren maken van deze winkel een oase van rust.

Keurslager De Laet - Van Haver

Uniek interieurontwerp voor keurslager

Het ontwerpen van een slagerij met focus op een unieke winkelervaring. Dat was de opdracht. De jarenlange ervaring van Bloco maakte mee mogelijk dat deze zaak een icoon werd in de omgeving.

Goeminne

Interieur voor slagerij

De aandacht ging volledig naar het operationele waarbij de toonbank centraal staat voor de klanten. Het interieur werd afgewerkt met rustgevende en zachte elementen. Daarnaast was er een sterke focus op de verlichting ter bevordering van het winkelgedrag.

Elektro Sergeysels

Renovatie elektro winkel

In deze zaak maakte Bloco interieurarchitecten van de toonbank het centraal punt. Daarnaast werd veel ruimte gecreëerd door strakke witte elementen en veel glas. Als kers op taart werd een leuke kinderspeelhoek geïntegreerd.