Winkels

Staes Turnhout

Coronaproof winkelconcept in de praktijk.

' Coronaproof winkelen ' wordt in dit concept realiteit. Het hele winkelaanbod van deze verswinkel wordt in afhaalautomaten verwerkt. Er is geen direct contact meer met de klant en de winkel is open van de vroege uurtjes tot 's avonds laat.
De opdracht voor Bloco bestond eruit een professionele, aantrekkelijke, veilige uitstraling te ontwerpen met veel inzicht vanaf de straat in de winkelruimte.

Wase Flora Vrasene

Inrichting bloemenwinkel Beveren

Het creëren van rust, zelfs in een bloemenzaak zorgt voor een betere ervaring voor de klanten. Ook al staan de mooie boeketten centraal, door te integratie van ruimte, licht en kleur komen deze nog beter tot hun recht.

Slagerij Suys Puurs

Beenhouwerij te Puurs

Dit project is een toonbeeld van een aangename winkelervaring. Bloco creëerde dit door een logische flow te genereren in de zaak met sterke focus op de indeling. Daarnaast werd uiteraard gekozen voor de juiste materialen, kleuren en verlichting.

Keurslager Michielsen

Keurslagerij Michielsen

Producten mooi ten toon spreiden zorgt voor meer verkoop. Let bij dit project op de unieke elementen in deze winkel, zoals de spiegels, meubilair en verlichting. De waanzinnige toonbanken zijn de eye-catcher van deze zaak.

Molders Mode

Schoenen en kledij Molders

Hoge plafonds, mooie muurbekleding, strakke vloeren & prachtige verlichting. Als bezoeker merk je het niet altijd maar hierdoor  wordt de winkelervaring in de hand gewerkt. Dit project bewijst dat men met het juiste interieur, ook als winkel het verschil kan maken.

Babyafdeling interieuravenue Gaverzicht

Inrichting Babywinkel

Als winkel binnen een winkel moet je er zeker uit springen. De aandacht voor de etalage staat hier centraal. Door het gebruik van veel glas en open ruimten creëerde interieurarchitect Bloco een unieke belevenis voor de klanten van deze babywinkel.

Keurslager De Laet - Van Haver

Uniek interieurontwerp voor keurslager

Het ontwerpen van een slagerij met focus op een unieke winkelervaring. Dat was de opdracht. De jarenlange ervaring van Bloco maakte mee mogelijk dat deze zaak een icoon werd in de omgeving.