Winkels

Dok Noord Gent

Beleving, productpresentatie, routing

Al deze elementen werden samen gevoegd tot één winkelconcept. De gebruikte materialen zorgen voor een sfeervolle omgeving waar klanten graag winkelen

Slagerij Van Compernolle

Uniek interieurontwerp voor keurslager

Het ontwerpen van een slagerij met focus op een unieke winkelervaring. Dat was de opdracht. De jarenlange ervaring van Bloco maakte mee mogelijk dat deze zaak een icoon werd in de omgeving.

La Comida

Winkelen in stijl bij de lokale traiteur

Zoals bij ieder concept is ook hier gewerkt naar een optimale invulling van een eerder beperkte ruimte.  Ronde vormen in combinatie met veel hout geven deze winkel een aparte “look and feel”

Kazerie De Kaasbrug

Kaaswinkel in centrum Antwerpen

Een kaaswinkel werd gerenoveerd. De uitvoering gebeurde in lichte materialen. Zo komen de kaas en andere producten optimaal tot hun recht. Veel aangenamer voor de klanten om te kiezen welk product ze willen aankopen.

AD Delhaize Wezemaal

De winkel van de toekomst

“ de winkel van de toekomst” in al zijn facetten met de nadruk op “beleving”. Klanten zien de bereiding in de open ateliers. Dit alles afgewerkt in warme natuurlijke materialen met veel aandacht voor productpresentatie.

Vandycke Oostende

“Take Away “ in Oostende.

Een maximale presentatie van producten in combinatie met een minimum aan personeel. Dit was het uitgangspunt van dit winkelconcept. Tussen  mooie, stijlvolle en overzichtelijke presentaties is het voor de klant aangenaam winkelen.

De keuken van Corneel

Traiteur in centrum Antwerpen

Producten mooi ten toon spreiden zorgt voor meer verkoop. Let bij dit project op de unieke elementen in deze winkel, zoals de spiegels, meubilair en verlichting. De waanzinnige toonbanken zijn de eye-catcher van deze zaak.

Staes Turnhout

Coronaproof winkelconcept in de praktijk.

' Coronaproof winkelen ' wordt in dit concept realiteit. Het hele winkelaanbod van deze verswinkel wordt in afhaalautomaten verwerkt. Er is geen direct contact meer met de klant en de winkel is open van de vroege uurtjes tot 's avonds laat.
De opdracht voor Bloco bestond eruit een professionele, aantrekkelijke, veilige uitstraling te ontwerpen met veel inzicht vanaf de straat in de winkelruimte.

Wase Flora Vrasene

Inrichting bloemenwinkel Beveren

Het creëren van rust, zelfs in een bloemenzaak zorgt voor een betere ervaring voor de klanten. Ook al staan de mooie boeketten centraal, door te integratie van ruimte, licht en kleur komen deze nog beter tot hun recht.

Slagerij Suys Puurs

Beenhouwerij te Puurs

Dit project is een toonbeeld van een aangename winkelervaring. Bloco creëerde dit door een logische flow te genereren in de zaak met sterke focus op de indeling. Daarnaast werd uiteraard gekozen voor de juiste materialen, kleuren en verlichting.

Molders Mode

Schoenen en kledij Molders

Hoge plafonds, mooie muurbekleding, strakke vloeren & prachtige verlichting. Als bezoeker merk je het niet altijd maar hierdoor  wordt de winkelervaring in de hand gewerkt. Dit project bewijst dat men met het juiste interieur, ook als winkel het verschil kan maken.

Babyafdeling interieuravenue Gaverzicht

Inrichting Babywinkel

Als winkel binnen een winkel moet je er zeker uit springen. De aandacht voor de etalage staat hier centraal. Door het gebruik van veel glas en open ruimten creëerde interieurarchitect Bloco een unieke belevenis voor de klanten van deze babywinkel.